The World at your Feet

 

 

Shops

Maastricht

Maastrichter Brugstraat 7
6211 ES Maastricht
Tel.: 043 321 32 97

Sittard

Limbrichterstraat 16
6131 EC Sittard
Tel.: 046 451 23 16

 

Mondiales

Online damesschoenen en herenschoenen kopen

 

Op zoek naar trendvolle damesschoenen, modieuze herenschoenen of accessoires dan biedt Mondiales u online de perfecte collectie.

Mondiales schoenmode is met haar stijlvolle winkels reeds in steden als Maastricht, Sittard en Heerlen een begrip. Maar ook online kunt u dames en heren schoenen kopen bij Mondiales. Wij laten uw bestelling gratis thuisbezorgen!

Ieder seizoen weer letten wij bij de inkoop erop dat wij de super kwaliteit, trendvolle en comfortabele schoenen tot ons assortiment toevoegen. Zodoende hebben wij niet iedere jaar dezelfde merken in de winkel, maar voegen wij ook regelmatig nieuwe merken toe aan onze collectie.

Door onze jarenlange kennis van meer dan 50 jaar kunt u bij ons terecht voor vele verschillende dames en heren modellen.

Zo hebben wij voor de dames modieuze pumps, comfortabele sneakers, trendy boots, heerlijke instappers en ballerina´s, voor de heren hebben wij zowel lage als ook hoge geklede herenschoenen, veterschoenen, sneakers, laarzen etc.

Ook dit seizoen hebben wij weer damesschoenen van merken als Paul Green, Maripé, Kennel & Schmenger, Mjus, Via Vai, Tango, Mou, Elvio Zanon en vele meer.

Voor de heren hebben wij onder andere Van Bommel, Magnanni, Giorgio, Braend, Berwick, Van Lier, Blackstone, No Claim, Panama Jack, Antony Morato etc.

Bekijk al onze merken.

Wij wensen u veel shop plezier in onze webshop en anders graag tot ziens in een van onze winkels.

Lees meer