Mondiales schoenmode, is sinds 1963 een begrip voor velen. Zo werd de eerste winkel geopend in Maastricht en werd er  later uitgebreid met winkel in Sittard. Om extra service te kunnen bieden hebben wij  vanaf nu ook online de webshop.

Dus mocht u opzoek zijn naar trendvolle damesschoenen, herenschoenen of accessoires dan biedt Mondiales u een uitgebreide collectie.

De collectie die u online vindt is niet in iedere winkel te vinden maar is er geselecteerd waar wij welke schoenen tonen. Mocht u echter toch een schoen hebben gezien maar wilt u deze eerst passen en voelen dan zorgen wij ervoor dat deze schoen gereserveerd zal worden in de door u gewenste winkel. Dit omdat persoonlijke service bij ons in een hoog vaandel staat.

Voor de adresgegevens van onze winkels verwijzen wij u dan graag naar de pagina onze winkels

Bij onze inkoop letten wij er iedere keer weer op dat kwaliteit voorop staat, maar niet onbelangrijk is dat deze ook horen bij de nieuwste trend op gebiedt van schoenmode en accessoires. Hierdoor hebben wij dan ook een zeer gevarieerde collectie in dames en herenschoenen.

Naast de uitgebreide schoenencollectie hebben wij enkele jaren geleden besloten om onze collectie uit te breiden met diverse accessoires als riemen van Floris van Bommel, Giorgio en Magnanni. Zo hebben wij tassen van Pauls Boutique, Valentino en Liebeskind, en Shawls uit de collectie van Rocco Barocco. Op deze manier wordt ieder outfit compleet.

Loop dus gerust weer eens binnen want onze collectie veranderd iedere keer weer en komen er wekelijks nieuwe schoenen binnen.

Wij hopen u gauw te mogen begroeten in een van onze winkels en anders wensen wij veel plezier met het online shoppen, want shoppen met plezier doe je hier!
 
Uw Mondiales Team