Bibi Lou sandalette 816z69-camel

Bibi Lou sandalette 816Z69-Camel
As low as € 87,96 Regular Price € 109,95

Uw bestelling wordt door DHL binnen 3 werkdagen thuisbezorgd

Alle pakketten worden middels een track en trace code via DHL verstuurd. Bent u niet thuis, dan wordt de bestelling de volgende werkdag nogmaals aangeboden.

Bestellingen vanaf € 59,95 worden Gratis geleverd. Voor bestellingen onder de € 59,95 hanteren wij € 6,95 aan verzendkosten.

 

Heeft u een artikel online gezien maar wilt u deze liever ophalen in een van onze winkels.

klik hier voor uw dichtsbijzijnde filiaal en geef dit aan in de checkout.

U kunt ook met ons contact opnemen zodat wij dit paar alvast voor u kunnen reserveren. Dit doet u middels een email te sturen naar webshop@mondiales.nl 

Bij Mondiales schoenen kunt u uw online aankoop binnen 14 dagen retourneren. 

Wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen in de originele doos retour. Zorg ervoor dat de originele doos niet beschadigd raakt.

Graag het retourformulier bijvoegen in de (schoenen)doos.  U kunt er ook voor kiezen om uw aankoop retour te brengen in een van onze winkels, neem hiervoor wel de factuur mee welke u per mail heeft ontvangen.

Het pakket kunt u afgeven bij het dichtsbijzijnde pakketpunt. U ontvangt bij afgifte een verzendbewijs met een tracking code. Bewaar deze goed, in geval van vragen m.b.t. uw retourzending kunnen wij om dit bewijs vragen om te onderzoeken wat de status van uw retour is.

Het risico en de kosten voor het retour sturen zijn altijd voor eigen rekening. 

Wanneer wij uw retour hebben ontvangen en gecontroleerd, streven wij ernaar het verschuldigde bedrag binnen 5 werkdagen aan u terug te betalen via de door u gebruikte betalingsmethode.

Beschadigde artikelen worden in overleg retour genomen met eventuele inhouding van een passende vergoeding. 

Heeft u andere vragen over ruilen en retourneren? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@mondiales.nl

* Voor de juiste afhandeling dient u een uitdraai van uw factuur mee te nemen.