Mondiales schoenmode, is sinds 1963 een begrip voor velen. Zo werd de eerste winkel geopend in Maastricht en werd er later uitgebreid met een winkel in Sittard. Om extra service te kunnen bieden kunt u tevens via deze website online bestellen.

Dus mocht u opzoek zijn naar trendvolle damesschoenen, herenschoenen of accessoires dan biedt Mondiales u een uitgebreide collectie.

De collectie die u online vindt is niet in iedere winkel te vinden. Mocht u een schoen hebben gezien maar wilt u deze eerst passen dan zorgen wij ervoor dat deze schoen gereserveerd zal worden in de door u gewenste winkel. Dit omdat persoonlijke service bij ons in een hoog vaandel staat.

Voor de adresgegevens van onze winkels verwijzen wij u graag naar de pagina onze winkels

Bij onze inkoop letten wij er iedere keer weer op dat kwaliteit voorop staat. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze collectie perfect aansluit bij de laatste mode trends. Hierdoor hebben wij dan ook een zeer gevarieerde collectie in dames- en herenschoenen.

Naast de uitgebreide schoenencollectie hebben wij enkele jaren geleden besloten om onze collectie uit te breiden met diverse accessoires zoals riemen van Floris van Bommel, Giorgio en Magnanni. Zo hebben wij tassen van Gianni Ghiarini, Hispanitas en Steve Madden. Op deze manier wordt iedere outfit compleet.

Loop dus gerust eens binnen want onze collectie wordt continu aangevuld.

Wij hopen u te mogen begroeten in een van onze winkels en anders wensen wij u veel plezier met het online shoppen. 
 
                                                     Want shoppen met plezier doe je hier!
 
Uw Mondiales Team